logo Balance My Life

voor een persoonlijk advies

tarieven & Vergoedingen

De tarieven voor particulieren zijn weergegeven op basis van het gehanteerde uurtarief.
Afhankelijk van de tijdsduur van coaching sessie zal de prijs hierop worden aangepast.

TIP!

Informeert u ook eens bij uw werkgever. Bij een groot aantal bedrijven is vaak budget vrij gemaakt voor cursussen en/ of trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

AANGESLOTEN BIJ

Balance My Life is aangesloten bij de NOBCO een zelfstandige stichting met als doel “professionalisering” van het beroep coach. Inmiddels ook een van de grootste Nederlandse beroeporganisaties . Hierdoor is Balance My Life automatisch lid van de European Mentoring & Coaching council (EMCC), waarbij 20 Europese landen zijn aangesloten en committeer ik mij aan de ethische gedragscode en klachtenreglement.

Nobco logo emcc

BETALINGEN

Betaling volgens factuur.

Vraag gerust naar onze interessante APK abonnementen.

TARIEVEN

Particulieren

Intakegesprek & advies* 
€65,-

Individuele coaching per sessie
€105,-

Coaching op locatie

Voor coaching op locatie hanteren wij een speciaal tarief. Neem contact op voor meer informatie.

Zakelijke coaching

Op maat gemaakte programma’s voor individuele en teamontwikkeltrajecten.
Prijzen op aanvraag.

Balance My Life is een samenwerking aangegaan met Verandergroep; het adviesbureau voor verzuim- en personeelsbegeleiding.

Vanuit een samenwerking met Simone Jonker (organisatie- en verandercoach) en Mirjam Arendse (leiderschap- en teamcoach) is Team2power coaching en training ontstaan.

Tot 24 uur van tevoren kan de coaching sessie kosteloos geannuleerd worden en daarbinnen wordt 100% in rekening gebracht.

*In dit 1,5 uur durende intake/coaching gesprek wordt de hulpvraag besproken en het aantal verwachte sessies besproken. Om inzichten te krijgen en te groeien zal een coaching traject ongeveer 5 sessies van 1 uur bevatten. Bij afname van minimaal 5 sessies komen de intakekosten te vervallen.