logo Balance My Life

voor een persoonlijk advies

WIE BEN IK

Mijn naam is Mirjam Arendse, getrouwd en trotse moeder van 3 volwassen kinderen die op het punt staan hun vleugels uit te slaan. Een nieuwe fase; met een glimlach terugkijken. Leren loslaten en met vertrouwen de toekomst tegemoet zien. 

Na jaren het gezin gecombineerd te hebben met werken oa. in de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs kwam ik in een moeilijke stressvolle fase van mijn leven terecht. Hierdoor “moest” ik weer leren bij mijzelf stil te blijven staan, naar mijzelf te kijken en te luisteren wat ik nodig had om te doen waar mijn hart werkelijk lag. Ik ontdekte waar ik gelukkig van werd ( mijn hart van overliep) en maakte mijn keuze vanuit rust om verschillende studies te gaan volgen op coaching gebied. Dit leverde mij positieve energie, door persoonlijke groei, een continue proces van bewustwording, bereikte ik een hoger niveau van persoonlijk welzijn waardoor ik mij veerkrachtiger, gezond, zelfverzekerd en gelukkig ging voelen…. Een stevig fundament om mijn dromen en doelen te realiseren….. en mijn praktijk Balance My Life werd een feit.

MiJN DRIJFVEER?

Ik gebruik mijn professionele kennis en levenservaring omdat ik graag mensen wil helpen om het beste uit zichzelf te halen waardoor het mogelijk wordt hun eigen kracht te hervinden. Even stil staan bij jezelf, jezelf ontwikkelen zodat je weer energiek, gelukkig en met plezier in het leven komt te staan.. Want dan is mijn missie geslaagd !!

Aangezien ik kwaliteit en professionaliteit erg belangrijk vind wil ik ook het beste uit mijzelf kunnen halen en mij professioneel blijven ontwikkelen. Opleidingen die ik gevolgd heb zijn: Stresscounseling, (orthomoleculaire) voeding, Voeding& Hormonen, NLP Practitioner, NLP Master, Transpersoonlijke Coach en Counseling, Specialist Stress- & Burnout coaching, Wandelcoaching, Onlinecoaching, Emotioneel Evenwicht, Mindfulness en Belief Transformation Technique, team- en leiderschap coaching, appreciative inquiry, acceptance commitment therapy, Disc, gedrag- en drijfveren analyse, trainer. Mijn coaching kenmerkt zich door de holistische aanpak. Ik kijk naar de mens als één geheel van lichaam en geest. Daardoor is vitaliteit ( fysiek en mentaal) voeding, beweging, ontspanning en stress reductie een essentieel onderdeel van mijn coaching.

Mensen die mij kennen omschrijven mij als, gedreven, praktisch, met een gezonde dosis humor, enthousiast, doelgericht, een goede luisteraar, empathisch, betrouwbaar, flexibel, eerlijk en integer.

VISIE

Coaching is een prachtig instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Een proces waarin verandering, bewustwording, het aanleren van nieuwe vaardigheden en het verkrijgen van inzichten centraal staat.

Vanuit mijn levens-, werkervaring en opleidingen werk ik aan een totaal plaatje en zoeken we samen naar een nieuwe manier om problemen op te lossen en nieuwe of andere wegen te (her)vinden waardoor je balans herstelt zal worden. “NLP ( Neuro linguïstisch Programmeren) is een zeer krachtige tool en deze technieken gebruik ik dan ook tijdens mijn coachen en begeleiden. NLP is er op gericht dat clienten hun eigen hulpbronnen leren aanspreken, hun eigen problemen oplossen en hun eigen doelen bereiken. De valkuil van veel hulpverleners is dat ze willen helpen. Maar helpen haalt iemand uit zijn kracht. Door met NLP te werken zet je iemand juist in zijn eigen kracht. Door zelf de mogelijkheid voor verandering te ontdekken krijg je (meer) keuze mogelijkheden en dat geeft vrijheid.”

Het gaat hier om jou en jou persoonlijke doelen. Jij staat centraal in deze. Ik ondersteun je om je eigen doelen te bereiken en weer in je eigen kracht te komen waardoor rust, zelfliefde en authenticiteit mogelijk wordt.

Life is like riding a bicycle, to keep your Balance.
You must keep moving." 

 (Einstein)

Image
Image