logo Balance My Life

voor een persoonlijk advies

Werknemer

In samenspraak met jouw werkgever zijn er verschillende mogelijkheden om met mij te werken. We gaan samen de diepte in, in een coachingstraject helemaal toegesneden op jou als uniek persoon, jouw thema’s, jouw wensen & doelstellingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met jouw organisatie of afdeling aan de slag te gaan op het gebied van stress preventie en stress management op de werkvloer.

Jouw Burnout heeft ook gevolgen voor jouw werkgever dus die is gebaat bij duurzaam herstel. Misschien kan je gebruik maken van je persoons gebondenbudget. Veel werkgevers hebben hier veelal een reservering voor gedaan.

Burn out staat niet in het handboek DSM 4 en wordt daarom niet vergoed door de zorgverzekering. In principe ligt de verantwoording hier bij de werkgever. Jij mag hierin zelf bepalen wie jouw behandelaar wordt. Het zou kunnen dat het bedrijf verschillende afspraken met zorgverleners hebben maar een klik met jouw coach bepaalt immers het succes !

"Work hard, Play hard & Rest Hard"

Middels een intensief 1 op 1 coachtraject gaan we verschillende fases van herstel door.

  1. Rust en acceptatie fase rust en acceptatie van de huidige situatie, in beweging komen, ontprikkelen en je zelf op 1 zetten. Dit doen we door te stoppen met moeten, leren te ontspannen, enegiegevers en eters in kaart brengen, en de focus houden op de ademhaling, slapen en voeding voor je brein.
  2. Verkenningsfase waarin we een inventarisatie maken van mogelijke oorzaken, overtuigingen en gedachten. Ingesleten patronen, kernwaarden en je passie ontdekken, herkennen van emoties en persoonlijkheids eigenschappen.
  3. Herstelfase Waarin je leert vertrouwen op je gevoel, door grenzen te voelen, grenzen te stellen piekergedachten te ordenen, leert loslaten en ontspannen.
  4. Groei fase waarin je je nieuw aangeleerd tools in praktijk gaat brengen en de grip over je lichaam en leven terug krijgt. Valkuilen dichten en doelen stellen.