WANDELCOACHING

HERKEN JE DIT?

 

“Je hebt een hulpvraag, je loopt al tijden ergens tegen aan.

Je wilt een nieuwe stap zetten, maar iets houd je tegen.

Je zou zo graag inzicht willen verkrijgen in jouw situatie.

Je zal tools willen ontvangen om vooruit te komen.”

 

Kortom: Jij hebt een hulpvraag en ik neem deze mee op pad.

Kom letterlijk in beweging tijdens deze prachtige wandeling in  natuurgebied “de Merwelanden” Lopen zet je in beweging niet alleen fysiek maar ook mentaal.

 

Te voet ontdekken we samen de  schoonheid van dit gebied, de leuke zijweggetjes, de bruggetjes, het polderlandschap, grienden  en de vele knotwilgen zo robuust en sterk langs het water.

We lopen naast elkaar, jij vertelt, ik luister, alles is mogelijk en oké zonder oordeel. Alles is goed zoals het is. Ik zal als een spiegel voor je zijn en je wegwijs maken naar jouw doelen in jouw leven.

 

We vertalen de aanknopingspunten uit de natuur naar jouw leven. Stil staan door een omgevallen boom kan je als een obstakel ervaren. Deze boom kan symbool staan als belemmeringen die jij in leven ervaart. Door er anders naar te kijken misschien hét moment voor nieuwe mogelijkheden en keuzes… dus verandering.

 

De natuur heeft een rustgevende invloed op je waardoor je sneller verbinding met jezelf maakt. Dit leidt tot nieuwe inzichten en ideeën. Er ontstaat rust en ruimte in je hoofd waardoor het makkelijker wordt te luisteren naar je innerlijke stem en wijsheid waar wensen, verlangens en talenten duidelijk worden. Waardoor levensenergie en vrijheid ontstaat.

 

De prijs van deze wandeling bedraagt €125.

 

Meer info of een afspraak maken via het contact formulier of de app 06 53 58 53 19.

Volg ons via: